11 juni 2014

Länge sen!

Nu känns det som att det var länge sen jag skrev någonting.
Fullt upp och inte haft riktigt ork med o skriva ner och gå igenom allting, om o om igen.
Som vanligt fullt upp med barn, arbetsträning, hemmet och gymet.

Hade en jättesvacka där efter att jag var tvungen att höra mig av till mellangrabbens pappa, det kommer aldrig nånting gott ur det. Därför jag drog ut på det hur länge som helst. Men nu är det inte länge kvar innan dem pyser långt bort och förhoppningsvis blir saker och ting lättare, eller att dem bott närmare har ju aldrig varit nåt problem..problemet kommer ju när jag behöver på nåt sätt kontakta han o att ha med han och göra....suck o pust.

Suttit hela kvällen igen och försökt klura ut lite inför sommaren. Bestämmer mig först för en sak o sen ändrar mig och så håller jag på. Gustavsvik ska vi till iaf, det är det enda som är helt klart! fast även det var jag lite o rucka på för ifall vi skulle kanske åka iväg lite längre bort istället o bla bla bla....blir nog bra allt till slut. Får bara gå igenom pengar, räkningar och sen simma i mina miljoner som blir kvar haha :)

Imorgon åker ni iväg och jag kommer att sakna dig Otroligt mycket! Hoppas ni kommer att ha det underbart och att ni klarar av att genomföra hela resan! Även fast jag också vill ha dig hem så fort som möjligt :) <3

Nu dags att ta min "jag blir arg" kille när man säger att det är dags att sova haha o börja natta honom :) o sen blir det och surfa runt lite till efter massa sommarkul :)

Puss och kram från STORA lillesyrran haha <3


1 kommentar:

  1. Det är inte så lätt det här med somrar alla gånger. Så många önskemål och krav och ibland så lite ork och möjlighet att genomföra. Kram! ♥

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar!