15 maj 2014

Supermamma med klös i

Jaha, nu är det mycket snack om vikten!
Tänk vad mycket tid vi lägger ner på att fokusera och prata om vikten.
Om man ändå kunde fokusera på annat som är så mycket viktigare?! Jag skulle ha så mycket tid och kanske så mycket roligare ;)
Det är rätt roligt att tänka hälsosamt och tänka hälsa före vikt, det tror jag är bättre fokus då vi ska ändra livsstil för att må bra, inte bara bli mindre och sedan återgå till jojjandet igen.

Mina tankar kretsar även mycket kring min dotter som mår dåligt och jag som mamma tycker att att hon borde tänka "smartare" kring pengar och hushållandet... Men jag har inte med hennes grejer att göra längre då hon flyttat hemifrån, men man tycker ändå på nåt konstigt sätt att jag har rätt att påminna henne..!?!? Eller?!

Något som fick mig att nästan bryta ihop var hur hårt du kämpar med att papporna till dina barn ska få en relation med sina barn. Pappor som inte tar sitt ansvar är det vidrigaste jag vet, har barnen liksom valt dessa pappor?! Nej! Du har verkligen kämpat, tjatat och försökt tala vett i dem men utan framgång och det beror ju på att stollarna är stollar som inte inser vad de går miste om.... Barnen!
Det som gör mest ont är ju att barnen inte har någon fadersgestalt att se upp till, att göra massa killiga saker ihop med osv. Mitt hjärta höll på att gå sönder när vi talades vid om detta :(

Du gör ett fantastiskt bra jobb med dina pojkar, synd bara att du får dra det tunga lasten själv, men å andra sidan vet du att du gjort ditt yttersta för dem och kan med ärligt hjärta säga att du gjorde verkligen allt för dem <3

Styrkekramisar till en supermamma från Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack snälla för din kommentar!