12 april 2014

Varför Terapi med min syster?

Tänkte att jag skulle börja med att skriva varför vi startade denna blogg, ja eller hur idén ploppade upp.
Min syster och jag har väldigt lite tid för gemenskap och alldeles för lite tid för att prata med varandra om lite djupare saker då vi bor en hel evighet från varandra. Därför kändes det rätt för oss att börja blogga om de djupaste, jobbigaste, sorgligaste, gladaste stunderna i våra liv.
Vi båda har mått dåligt en längre period eller egentligen hela uppväxten plus vårt vuxna liv utan att verkligen förstå att vi drabbats av livet, drabbats av mycket tråkiga upplevelser som vi båda två fortfarande går och mår dåligt över. ( för att vi inte förstått att vi vuxit upp med medberoende, ångest, rädsla, osäkerhet, tomhet mm.) Vi kommer att jobba med mycket av sakerna här på bloggen och vi har valt att vara anonyma ett tag framöver i alla fall, senare kanske vi kan presentera oss när vi väl är redo!
Vi vill gärna skriva så naket, sårbart och så ärligt som helst så vi hoppas att ni inte blir skrämda av vår ärlighet. Vårt mål är att nå så många människor som möjligt med denna blogg och vi hoppas att ni som drabbats av livet kan känna er hemma här på bloggen för vårt mål är att hitta de nycklar som är gömda för oss just nu för att kunna leva ett meningsfullt liv utan att hela tiden vara eller känna sig medberoende. Vi kommer att skriva om vad det innebär att vara medberoende, så håll ut och följ oss här på bloggen så kommer vi tillsammans med dig hitta verktyg, hitta de nycklar som kan hjälpa oss att leva ett liv med mindre ångest och dåligt samvete.
Nu är det lillasysters tur att skriva sin vision för denna blogg, så PUSS OCH KRAM PÅ ER ALLA MEDMÄNNISKOR SOM LETAR EFTER NYCKLAR TILL ETT MER TILLFREDSTÄLLANDE LIV!

KRAM från Storasyster

( Vi började på en blogg som hette Ge oss nycklar men det kändes inte riktigt 100 så vi bytte till Terapi med min syster, därför ligger flera inlägg under samma dag, för vi kopierat in de första inläggen här )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack snälla för din kommentar!